Dragonknight Alapok

A Dragonknight két nagy erőssége a sebzés és a túlélésre alkalmasság. Magicka és stamina karakterként is erős közelharci sebző, és stamina karakterként a Dragonknight az alapértelmezett “tank”. Más classokkal is lehet tankolni, de a Dragonknight-nek van erre a legtöbb támogató skillje. Másokat nemigen tud hatékonyan gyógyítani, viszont magát igen. Magicka karakterként egész kis szinttől, stamina karakterként más skill line-okból. Ha valaki stamina Dk-t kezd, célszerű tankolásból is valamennyi tapasztalatot szerezni, és nagyobb szinten egy tank felszerelést összeszedni, hogy tankként gyorsabban találjon magának csapatot az Undauntedes napi küldetésekhez.

A három Class skill line:

  • Ardent Flame, leginkább sebzés
  • Draconic Power, túlélésben segít
  • Earthen Hearth, még több segítség a túléléshez

A Dk a lassabb class-ok közé tartozik, viszont az ellenséget magához, vagy magát az ellenséghez tudja húzni, így a gyors helyváltoztatás úgy ahogy megoldható.

Fontosabb skilljei az Ardent Flame-ből az ulti, illetve a Searing Strike, továbbá passzívokból a Combustion és a World in Ruin. A Draconic Power skilljeinél az összes aktív skillre szükségünk van valamilyen formában. Az Earthen Heart skilljei közül a Molten Weapons és ennek morph-jai, az Obsidian Shield és ennek Igneous Shield morph-ja, és az összes passzív fontos.