Nightblade Alapok

A Nightblade azok kedvence lesz, akik szeretnek lopakodni és hirtelen támadni. Előnye a class-nak, hogy sokféleképp lehet trükközni harc közben, hátránya, hogy sokat is kell, ha talpon szeretnénk maradni. Eléggé mobilis, viszont sok buffra kell odafigyelni. Ez egy kockázat-nyereség típusú karakter. Ha az ember megismeri és beletanul, akkor sem a rövid, pár másodperces harcok, sem a hosszabbak nem jelentenek gondot, viszont az összetettsége miatt kezdőknek kevésbé javasolnám. Bár minden annyira bonyolult csak, amennyire bonyolítjuk.

A három Class skill line:

  • Assasination, leginkább előkészíteni és befejezni segít egy gyors összecsapást
  • Shadow, itt szinte minden a helyezkedésről szól
  • Siphoning, az ellenfelünk életerejéből van lehetőségünk ilyen vagy olyan módon a saját karakterünket életben tartani

PvP-ben a gyors mozgás és a helyezkedni tudás teszi nagyon erőssé a Nb-t, és a megjelenik-lecsap-eltűnik amiben a legjobb más classokhoz képest.

Fontosabb skilljei az Assasination-ból az ulti, az Assasin’s Blade és ennek morph-jai, a Grim Focus, és ennek morph-jai és a Hemorrhage passzív. A Shadow ágból a Veiled Strike és morph-jai, Shadow Cloak, ami igazán lopakodóvá teszi a Nb-t, és annak morph-jai. A Siphoning skilljeiből a Strife, Siphoning Strikes és Drain Power, és ezek morph-jai, illetve a Catalyst és Transfer passzívok.